Archivado en Comunicats

Conveni d'empresa de LIDL supermercats.

CCOO rebutja les posicions empresarials plantejades en el conveni d'empresa de LIDL supermercats.

En un contacte que els representants dels treballadors i treballadores de CCOO i UGT hem tingut amb l'empresa, aquesta ens ha informat de la seva voluntat de començar la negociació d'un conveni col·lectiu.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

En un contacte que els representants dels treballadors i treballadores de CCOO i UGT hem tingut amb l'empresa, aquesta ens ha informat de la seva voluntat de començar la negociació d'un conveni col·lectiu. Ens han explicat com és la seva idea de conveni col·lectiu, un conveni que homogeneïtzi les condicions de treball de totes les províncies, ja que cadascuna d'elles s'aplica un conveni diferent.

Ens han plantejat el seu interès en què es faci la jornada màxima (1.826 hores anuals), la creació d'un grup d'inici, tots aquells treballadors i treballadores que tenen el contracte de dilluns a diumenge no sigui voluntari el seu treball en diumenges, augment d'hores complementàries al màxim.

Evidentment CCOO no estem d'acord amb aquests plantejaments, estem disposats a negociar un conveni d'empresa que no suposi una pèrdua de drets per a ningú, ni els treballadors i treballadores actuals ni aquells que es contractin en un futur.

Les nostres propostes van encaminades en una classificació professional enquadrada en àrees funcionals i grups professionals que limiti la polivalència que la reforma laboral va introduir en l'Estatut dels Treballadors, en jornada màxima entenem que ha de ser una mitjana del que actualment hi ha, sempre respectant les que siguin inferiors. El treball en diumenge deu ser abonat i de prestació voluntària.

CCOO anem a elaborar les nostres propostes i us les donarem a conèixer. La taula negociadora aquesta prevista que es constitueixi el proper dia 4 de febrer.

Davant qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb les vostres delegades i delegats de CCOO de la vostra zona.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es