Archivado en Comunicats

La llibertat d'informació sindical amenaçada

La decissió de la Direcció de la Caixa de no deixar que els comunicats sindicals apareguin a la pàgina d'inici de la Intranet és una clara amenaça a la llibertat d'expressió dels sindicats


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Mataró, 5 de julio de 2005

 

 

La llibertat d’informació sindical amenaçada

 

 

La decisió de la Direcció de la Caixa de no deixar que els comunicats sindicals apareguin a la pàgina d’inici de la Intranet és un greu perjudici que atempta contra la llibertat d’informació sindical.

 

No creiem que aquesta sigui una decisió correcta, ans al contrari, pensem que vulnera el dret a la informació i a la llibertat d’expressió, recollida tant en la nostra Constitució com en l’Estatut dels Treballadors.

 

La informació sindical ha d’arribar de manera fàcil a tots els empleats i empleades de la Institució. Amagar-la en un altre lloc de la Intranet no facilita el seu accés.

 

Serveixi aquesta comunicació per demanar-li a la Direcció que reconsideri la seva decisió i que no posi traves a la comunicació entre els sindicats i els treballadors i treballadores.

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es