Archivado en Comunicats, Previsio Social, Condicions de Treball

Prejubilacions a Banc Sabadell

CCOO presenta una proposta a la Direcció

CCOO ha lliurat a Recursos Humans una proposta en què demanem obrir un marc de negociació que permeti unificar i millorar els criteris econòmics que s'ofereixen als empleats i les empleades més grans de 55 anys, en la mateixa línia que es fa en altres bancs.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Tal com explicàvem en el nostre comunicat del 14 d'agost, no és coherent exigir a la plantilla un immens sacrifici per incrementar beneficis (Pla Triple) sense abordar una homogeneïtzació de les condicions laborals.

La proposta que hem plantejat està en línia amb les del sector (Santander, BBVA, "la Caixa", Popular...) i que resumim en el quadre següent:

Accedeix a la proposta 

Esperem que la Direcció vegi, igual que CCOO, la necessitat d'arribar a un acord en aquesta matèria, amb la finalitat de millorar l'oferta actual i aplicar les ofertes que s'han fet a la plantilla de Lloyds i Banco Gallego en els seus respectius EROs.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es