Archivado en Comunicats

Primera reunió de la comissió de seguiment de l’acord marc sobre ocupació i relacions laborals

Comunicat / 3 Octubre 2005 - Transiciel

Com ja us vam informar, el passat 25 de Maig la Direcció de Sogeti-Transiciel i les Federacions FeS-UGT i Comfia-CCOO van signar un acord marc sobre ocupació i relacions laborals, on es donava un petit però important pas inicial cap a l’harmonització de les condicions laborals entre els treballadors de Transiciel i Sogeti.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Durant el mes de Juliol les Seccions Sindicals presents a la empresa vam sol·licitar a la Direcció el desenvolupament del punt vuitè del citat acord, en el que es determina la constitució d’una comissió de seguiment, estant convocats per la Direcció per el proper dia 4 de Octubre. La Secció Sindical de CCOO esperem que, a la mencionada comissió de seguiment, la Direcció ens faci particeps del pla d’harmonització de condicions laborals al que es van comprometre amb la signatura de l’acord marc, mostrant així la seva bona predisposició al nou entorn de relació amb la Representació Legal dels Treballadors (RLT).

Aprofitant el marc que ens dóna aquesta reunió volem incidir en la necessitat que la Direcció tracti també altres temes amb les Seccions Sindicals, que també preocupen i interessen a tots els treballadors, com son les pujades salarials i la homogenització dels horaris.

Us continuarem informant .....

Comunicat conjuntAfilia't a CC.OO.!

Afilia't a CC.OO.!


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es