Archivado en Comunicats

Declarat nul per discriminació sindical l'acomiadament d'un company.

Magistratura ens dóna la raó una vegada més / 5 Agost 2005 - Transiciel

El 20 de Maig de 2005 Transiciel va acomiadar al nostre company Enric Valero, assignat al AM de Winterthur i membre de la candidatura de CCOO a les primeres eleccions sindicals, que es van celebrar el 20/5/2004 al centre de treball de Transiciel a Barcelona, just un any abans d'aquest acomiadament.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Des de el primer moment vam mostrar la nostra indignació per aquesta decisió, tant per els motius que la empresa va argumentar al seu dia, sense cap tipus de justificació, com per la forma en que es va realitzar. Amb el nostre recolzament, així com el de la federació de CCOO i el seu gabinet jurídic, el nostre company va interposar una demanda contra la empresa sol·licitant la nul·litat de l'acomiadament. Tres mesos més tard el magistrat de la sala de lo social nº 21 l'ha donat la raó, declarant la nul·litat de l'acomiadament i admetent tota l'argumentació que va motivar la demanda del treballador.

Veure sentencia

Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es