Archivado en Comunicats

CCOO Serveis signa l'acord de Supermercats i Autoserveis de Barcelona i província per als anys 2014-2015

El 22 de setembre de 2014 CCOO va signar l'acord per al sector de supermercats i autoserveis de Barcelona i província.



Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Aquest acord, ratificat en l'Assemblea de treballadors i treballadores, consisteix en respectar tot el contingut del conveni, modificant-se només la vigència i l'increment salarial.

La vigència serà de 2 anys (amb la idea que a partir de l'any 2016 ja negociarem el conveni a nivell autonòmic i no provincial).

Respecte als temes econòmics, l'increment fix per a l'any 2014 serà del 0,5 % i pel 2015 del 0,6 %.

També s'estableix la possibilitat que aquest increment salarial inicial sigui superior en funció de l'evolució de l'índex Nielsen que mesura el creixement de les vendes en termes constants de les botigues, encara que des de CCOO veiem difícil que aquest indicador pugui ser positiu en els propers dos anys.

Des de CCOO, que vam ser molt crítics amb la signatura de l'anterior conveni i amb la seva posterior modificació, hem valorat, en aquesta ocasió, que a partir d'ara hem de centrar tots els esforços en la negociació del futur conveni autonòmic de supermercats, per la qual cosa entenem que amb aquest ?conveni de trànsit?, a més de no perdre cap dret, actualitzem les taules salarials per als propers dos anys i ens permet formar part de la comissió paritària del conveni fins a la finalització del mateix.


Serveis CCOO Catalunya


Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es