Arxivat a Comunicats

Illes Balears: La Inspecció de Treball requereix a Banc Sabadell per les prolongacions de jornada

Banc Sabadell: Illes Balears 

Després de la denúncia presentada per CCOO i la resta de sindicats (excepte Quadres) a la Inspecció de Treball de les Illes Balears, i que s'emmarca en la campanya de denúncies per la prolongació de jornada que s'han interposat en diferents territoris, la Inspecció de Treball va fer un requeriment en matèria laboral en què insta a la Direcció, entre d'altres: 


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

  • Garantir que la prestació de treball en hores extraordinàries sigui voluntària.
  • Que la prolongació de la jornada laboral sigui compensada econòmicament o per temps equivalents de descans retribuïts.
  • Establir un sistema efectiu de control i registre diari de les hores extraordinàries.
  • Informar periòdicament a la Representació dels Treballadors del registre d'aquestes hores.

Volem recordar que no compensar les hores extraordinàries és incórrer en frau de llei, a Hisenda i a la Seguretat Social, evitant la creació d'ocupació, en un país amb una taxa d'atur elevada, i més tenint en compte que Banc Sabadell és una empresa amb beneficis.

El requeriment de la Inspecció de Treball no fa més que posar en valor el nostre Conveni Col·lectiu (Art.20) i l'Estatut dels Treballadors (Art.35.5). Esperem que Banc Sabadell actuï en conseqüència, compleixi amb el requeriment i reconegui i compensi qualsevol sobreesforç de la plantilla, que són molts, com cal.

Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es