Archivado en Comunicats

Externalitzacions a BS: CCOO NO acceptem la venda de plantilla

Banc Sabadell: Externalització Unitat de Recobraments
Avui s'ha fet públic, com avançaven en alguns mitjans de comunicació, l'acord assolit entre Banc Sabadell i Lindorff Espanya per la transmissió del seu negoci de gestió i recobrament de deutes impagats, en què inclouen a 53 treballadors i treballadores de Banc Sabadell. 


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

CCOO rebutgem, tal com vam comunicar a l'empresa el passat 10 de juliol, que una entitat com Banc Sabadell, amb bons resultats, es dediqui a vendre unitats de negoci amb el personal que hi treballi. Avui han comunicat als afectats que els aplicaran l'Art.44 de l'Estatut dels Treballadors "Successió d'empresa". Cal tenir en compte que aquest article: 

  • És un article de mínims legals que no garanteix l?ocupació.
  • Només assegura l'aplicació del Conveni Col·lectiu de Banca mentre aquest sigui vigent (finals 2014).
 

EXIGIM:

La representació sindical hem estat convocats a una reunió informativa el proper dia 30, en la qual CCOO exigirem o bé que no es traspassi a la plantilla, o que es faci amb garanties reals per a tots els afectats / es que vagin més enllà de l'obligació legal d'aplicar el Art.44 ET:

  • Clàusules de retorn a Banc Sabadell.
  • Manteniment de les condicions financeres i beneficis socials de Banc Sabadell 

En paral·lel fem una crida a la resta de forces sindicals per dur a terme una acció unitària que impedeixi un procés de venda de la plantilla, que pogués ser l'inici d?un nou model per a l'obtenció de beneficis a Banc Sabadell.

Continuarem informant. 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es