Archivado en Acords

Indignant: Banc Sabadell no paga els triennis de tècnic i vulnera el Conveni Col·lectiu

Banc Sabadell: Triennis Tècnics
14-07-2014 L'article 16 del Conveni Col·lectiu de banca estipula com meriten i quan s'han de cobrar els triennis del grup de tècnics. Fa uns mesos, CCOO vam detectar errors en el pagament dels triennis de tècnic en la informació que periòdicament ens facilita el banc. Una vegada vam comprovar els fets, el mes d'abril ho vam reclamar al banc amb l'objectiu que abonessin les quantitats amb els endarreriments corresponents.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Segons el banc, disposen de sistemes de revisió que detecten aquests errors de manera ràpida i així poden esmenar les incidències. Però tres mesos després, és indignant comprovarque no han fet cap pas per detectar la incidència ni sembla que hi hagi cap intenció d'arreglar-ho.

A hores d'ara podem constatar la incidència en més de 200 companys i companyes de nivell VIII, als qui hem informat per escrit del què haurien de fer. Properament abordarem els nivell VII. Per als nivells VI en endavant no es pot comprovar perquè cal complir amb la condició de ser apoderats del banc, dada que desconeixem.

Incredulitat i indignació

No podem entendre com un banc com el Sabadell no està pagant correctament els salaris de Conveni, i que tot i que ja ho sabien per nosaltres, s'hagi de tornar a reclamar individualment uns diners que pertanyen al treballador.

Revisa la teva nòmina.

Ara són els triennis del grup de tècnics però esperem no haver de trobar-nos amb cap altra sorpresa. Per això és imprescindible que estiguis ben informat de l'estructura del teu salari i els teus drets socials i laborals a Banc Sabadell. Demana'ns assessorament.

Aquest no és el camí: l'estalvi de costos no ha de passar mai  per l?incompliment del Conveni, d?altra banda implicarà una deriva judicial si no es regularitza la situació de forma urgent.

La nostra raó de ser, la de CCOO a Banc Sabadell, és vetllar pel compliment del Conveni Col·lectiu, l'Estatut dels Treballadors i treballar per millorar les nostres condicions laborals al banc.


Juliol de 2014

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es