Archivado en Comunicats, Ocupacio

Concentració delegats i delegades dijous 22 de maig a Lleida

COMFIA-CCOO de Lleida demana la reincorporació d’un treballador del Banc de Santander al seu lloc de treball

Dijous 22 de maig, els treballadors i treballadores del sector de la banca i l’estalvi, convocats per COMFIA, federació de CCOO que engloba sectors financers i administratius, es concentraran a les portes de l’oficina del Banc de Santander de Lleida (Av. Francesc Macià, 31), de les 11.00 h a les 12.00 h del matí.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

El motiu de la concentració és la readmissió d’un treballador acomiadat i que d'una vegada per totes es doni per finalitzat el procés, que començà quan un empleat del Banesto, amb més de 38 anys d'antiguitat al banc, va ser acomiadat injustament per uns fets dels quals s'ha demostrat judicialment que era innocent. Aquest procés porta obert gairebé dos anys i arriba una vegada més a judici, aquesta vegada al Jutjat Social.

Aquest dijous, 22 maig, al Jutjat Social de Lleida i per tercera vegada en aquests dos anys, el banc compareixerà novament per mantenir l'acomiadament fonamentant-lo en fets falsos, que en anteriors ocasions ja es van resoldre a favor del treballador.

És per tot això que des de CCOO de les Terres de Lleida exigeix a la Direcció del Banc de Santander que assumeixi els errors i que es faci justícia.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es