Archivado en Comunicats

PROVES CAPACITACIÓ

Comunicat Caixa Tarragona

El passat divendres 17 de juny, la Direcció va publicar en una circular interna el Programa de capacitació professional-convocatòria 2006.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail


En l’apartat de puntuació i classificació d’aquesta circular s’estableixen una sèrie de paràmetres de puntuació, que entenem que vulneren l’article 26 del Conveni de caixes d’estalvi.

Per aquest motiu, ens hem posat en contacte amb Recursos Humans per tal de manifestar-los el nostre desacord amb els criteris que s’hi estableixen i convidar-los a cercar una solució negociada.

En cas de no trobar la receptivitat necessària en la Direcció de la Caixa per resoldre aquest tema, CCOO —com a signants majoritaris del Conveni que ha propiciat que es tornin a realitzar aquestes convocatòries d’oposicions— durem a terme les actuacions que considerem oportunes perquè es respecti, de manera rigorosa, allò que es va pactar.

Seguirem informant-vos.

Tarragona, 20 de juny 2005Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es