Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

INTERVENCI脫 ASSEMBLEA GENERAL 2005


A continiaci贸 reprodu茂m la intervenci贸 de la secci贸 sindical de CCOO a l聮Assemblea General del passat dia 13 de Maig.


pdf
print
pmail
Senyor President, senyores i senyors consellers.

Vull anunciar-los que el nostre vot ser脿 d聮abstenci贸.
Si be es cert que durant l聮exercici 2005 s聮han signat dos acords llargament reivindicats per el nostre sindicat, com son l聮equiparaci贸 dels drets de les parelles de fet amb el matrimoni i la millora del pr茅stec hipotecari per adquisici贸 de la primera vivenda. Encetant un cam铆 de di脿leg i negociaci贸, que esperem sigui en el futur la manera d聮afrontar les relacions laborals per part de la Direcci贸 ,al menys per part nostra no quedar脿.

Doncs estem conven莽uts que les relacions laborals modernes passen per el manteniment de contactes flu茂ts i permanents, amb els representants dels treballadors, per tal d聮afrontar conjuntament els grans reptes de futur que se聮ns plantegen.

Tamb茅 es cert, que en aquesta Assemblea el que ens toca valorar 茅s l聮exercici 2004, exercici durant el qual es varen produir uns fets que considerem molt greus, con son l聮acomiadament de dos companys, ambd贸s Directors de sucursal amb una llarga traject貌ria professional a la nostra Entitat, 25 anys, sense ni tant sols obrir-los un expedient disciplinari, reconeixen la Direcci贸 la improced猫ncia dels acomiadaments, doncs se聮ls va pagar la indemnitzaci贸 m脿xima, 45 dies per any.

Aquests esdeveniments varen provocar, com alguns de vost猫s recordaran, una resposta contundent per part de la representaci贸 laboral, que va tenir una important repercussi贸 p煤blica, tant al carrer, com als mitjans de comunicaci贸, les mobilitzacions aturaren el proc茅s d聮acomiadaments sumar铆ssims, que esperem no es torni a repetir.

Doncs es del tot inacceptable que una Instituci贸 com la nostra utilitzi aquestes formes en les relacions laborals, que a m茅s danyen la imatge de la nostra Entitat.

Esperem, que el canvi de tarann脿, encetat amb els acords esmentats al principi de la meva intervenci贸, continu茂 en el futur.

En aquesta feina ens hi trobaran.

Moltes gr脿cies.


Veure en PDF