Archivado en Comunicats

COMFIA-CCOO constitueix l’Agrupació de Serveis Tècnics de Catalunya

El passat 1 d’abril es va constituir l’Agrupació de Serveis Tècnics de COMFIA-CCOO Catalunya, que dirigirà i coordinarà l’acció sindical, la negociació col·lectiva,  l’atenció als delegats i delegades i als treballadors i treballadores dels sectors d’Assegurances, TIC, Contact Center, ETT, Enginyeries i Oficines Tècniques. L’agrupació quedarà constituïda a nivell estatal el proper 8 de maig.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail


Aquest canvi organitzatiu sectorial respon a la reestructuració interna que està realitzant CCOO a diferents àmbits per ser més eficients i per respondre millor als reptes que la classe treballadora tenim: ser més forts en la negociació col·lectiva front la reforma laboral, tenir més força per defensar les condicions laborals en els centres de treball i donar millor resposta en la mobilització en defensa dels drets com a ciutadans.


Organitzar-nos millor per prestar més atenció i serveis a l’afiliació i per reforçar el treball dels nostres delegats i delegades amb millor formació i assessorament, en definitiva, un pas organitzatiu que suma esforços i recursos per ser més forts perquè la unió fa la força!

Les persones assistents a la Conferència de Constitució van escollir l’equip per liderar tot aquest projecte, a Susana Préstamo com a Secretària General i una Comissió Executiva formada per deu companys i companyes representatives dels sectors que integren la nova Agrupació de Serveis Tècnics.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es