Archivado en Comunicats

Requeriment a Banc Sabadell

Prolongació de jornada i hores extres

13-03-2014 La Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social d'Alacant, davant la denúncia presentada per CCOO i la resta dels sindicats (excepte Quadres), requereix a Banc Sabadell a compensar les hores extres i a implementar un sistema de control i registre de les hores extraordinàries, informant periòdicament a la representació sindical.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

La resposta que ens dóna la Inspecció demostra que els esforços que la totalitat de la plantilla de Banc Sabadell fa dia a dia han de ser compensats segons la legislació vigent (Estatut dels Treballadors i Conveni Col·lectiu de Banca).

Esperem que Banc Sabadell apliqui aquest requeriment, que permetria a la plantilla ser valorada per qualsevol sobreesforç, així com també conciliar la vida laboral amb la familiar. Hauríem d’acabar així amb jornades maratonianes que res tenen a veure amb l’eficiència del nostre treball.

La seva aplicació, per coherència, no hauria de circumscriure’s únicament a Alacant, sinó que s’hauria de fer extensiva a la resta de territoris, des de COMFIA-CCOO no ho entendríem d’una altra manera.

Ara l’empresa ha de moure fitxa.

Marzo de 2014

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es