Arquivado en Comunicats, Ocupacio

Empleats de segona segons la seva procedència?

Banc Sabadell - CAM

12-03-2014 Es inqüestionable l'esforç que la plantilla que ha vingut de Banco CAM està fent per integrar-se a Banc Sabadell, per això considerem desafortunades algunes declaracions que surten a la premsa.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Diari " La información " dimecres 5 de març de 2014

Declaracions del president Josep Oliu a València :

" ...El president del banc que va adquirir per un euro la CAM el desembre de 2011 va tenir paraules poc amables respecte a l’entitat d’estalvis ... la integració de la CAM va comportar un «davallada en la percepció de qualitat» al Sabadell ... Oliu va ser poc compassiu amb la plantilla de la CAM que va romandre en el grup i va destacar «el dèficit» a la «capacitat d’actuació en el mercat bancari de les persones procedents de CAM» ... "

Des de CCOO considerem totalment desafortunades aquestes declaracions, que han possibilitat la interpretació que s’ha fet en aquest diari.

És inqüestionable l’esforç continuat i duríssim que la plantilla procedent de Banco CAM ha dut a terme i segueix realitzant per integrar-se al model operatiu del Banc.

Si pel que es desprèn en aquest article, va existir una manca de capacitat d'actuació perquè aquesta integració fos un èxit, només pot ser imputable als responsables d'una entitat (CAM) que no van prioritzar en la seva gestió la sostenibilitat i futur, així com als actuals responsables (BS) si, sent conscients de la situació, no han sabut destinar els recursos necessaris per acabar la integració amb èxit.

Que les "felicitacions" vagin dirigides en exclusiva als responsables d’aquesta integració, mentre es culpabilitza i es dubta de la nostra professionalitat, no diu molt d’una entitat que aspira a ser considerada un exemple empresarial.

Març de 2014

Infórmate

CCOO Servizos é un sindicato, é Comisións Obreiras nos sectores de Comercio, Financeiro, administrativo, das TIC, Hostalería, Telemarketing, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Onde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es