Archivado en Comunicats

Accés de vianants i vehicles a l’entrada principal

Banc Sabadell: espai B-30

19-02-2014 En l’avaluació de riscos del 06 de maig de 2013, va quedar de manifest que el pas de vianants utilitzat per accedir i sortir de l’edifici, tenia deficiències d’emplaçament i de visibilitat, per això guardes de seguretat ordenaran el trànsit en aquest pas de vianants, una opció que, si bé no evita el 100% del risc, sí que aporta major seguretat.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

En l’avaluació de riscos del 06 de maig de 2013, va quedar de manifest que el pas de vianants utilitzat per accedir i sortir de l’edifici, tenia deficiències d’emplaçament i de visibilitat per estar molt a prop de la sortida i entrada de vehicles al pàrquing, suposant un perill potencial per als vianants principalment.

A l’informe elaborat per l’ECA, empresa a qui es va encarregar l’avaluació, es proposaven les següents mesures correctores: canviar l’emplaçament del pas de vianants o col·locar un mirall per permetre la visibilitat dels vehicles i els vianants. El banc va respondre que s’havien col·locat baranes i bandes elevades per fer disminuir la velocitat dels vehicles.

Els delegats de prevenció de CCOO, en el darrer Comitè de Salut Laboral,  vam insistir què les mesures de correcció aportades per l’empresa ja existien molt abans que es fes l’avaluació, en la qual es descrivia les deficiències, tot i la barana de protecció i les bandes elevades pels vehicles. Per això, vam exigir que abans que haguéssim de lamentar un accident greu, s’havia de posar solució al problema.

Finalment es va acordar que, ja que el període de més risc es produeix a l’hora d’entrada al centre, un dels guardes de seguretat ordenarà el trànsit en aquest pas de vianants, una opció que, si bé no evita el 100% del risc, sí que aporta major seguretat.

CCOO acceptem aquesta mesura, per responsabilitat i per què permet una racionalització de costos. De totes formes valorarem més endavant si aquesta solució ha donat els fruits esperats.

Obres a Sabadell a partir del 22 de febrer

Les obres per l’ampliació de la línia de ferrocarrils que s’estan portant a terme al centre de Sabadell, provocaran talls a la Rambla Ibèria. Això pot afectar a la mobilitat dels treballadors i treballadores d’aquest centre.

Us enviem l’enllaç actualitzat de l’estat de les obres, per si us és d’utilitat. Veure aquí

Sant Cugat del Vallès, febrer de 2014

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es