Archivado en Comunicats, Previsio Social

Perd un 4% de rendibilitat

Pla de pensions empleats CAM

18-02-2014 Aquest divendres la rendibilitat de FP CAM ha perdut un 4%, per la baixada d'11 MM d’euros en la valoració dels tres immobles propietat del fons, produïda per les noves taxacions realitzades a petició de la Comissió de Control de FP CAM, per l'empresa Taxacions Hipotecàries, SA


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

COMFIA-CCOO sol·licita l’anul·lació de la mobilització obligatòria dels drets consolidats en cas d’extinció laboral.


Els tècnics de la taxadora, empresa que ja va intervenir l'any 2008 per fixar el valor de compra de l’immoble de València, ens han informat que la norma legal (ECO 805/2003) per valoració d’immobles propietat de Fons de Pensions, els obliga a valorar els edificis mitjançant tres mètodes i el valor de taxació que han d’escollir sempre serà el menor dels tres.

Seguint amb les seves explicacions, el mètode que actualment dóna el valor més baix és el d’Actualització de Rendes de Lloguer, el qual es basa en els preus de lloguer actuals per oficines. Com ara aquests preus estan enfonsats, repercuteixen de manera molt negativa sobre el preu dels immobles destinats a oficines, ja que en cas d’haver de llogar ara els immobles es percebria un lloguer inferior a l’actual. Per tant, mentre que el mercat immobiliari, sigui de compra o lloguer, vagi baixant, la valoració dels immobles seguirà veient-se afectada negativament.

Comfia-CCOO hem sol·licitat a l’empresa anul·lar en el reglament del PPEBS la mobilització obligatòria dels drets consolidats en cas d’extinció laboral, per evitar que ningú dels que ha suportat les minusvàlues sigui exclòs obligatòriament de les possibles revaloracions que pugui haver en un futur, ja sigui per noves valoracions o per la possible recompra dels edificis.

Continuarem informant

Febrer de 2014

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es