Arquivado en Comunicats, Salari

Abonament d'objectius CREAs a Banc Sabadell

Regularització el mes de març

15-01-2014 Regularització necessària perquè els Targets comercials, assignats pel pacte d'homologació als empleats que vénen de la xarxa s'oficines CAM, no coincidien amb els targets teòrics del sistema d'incentius CREAs.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Un cop transcorreguts els dos primers trimestres de 2013, des del grup de seguiment CREAs de la secció sindical de Comfia-CCOO, vam comprovar que els Targets comercials assignats pel pacte d'homologació a cadascun dels empleats procedents de la xarxa d'oficines de CAM, no coincidien amb els targets teòrics que els venia atorgant el sistema d'incentius de CREAs.

Per aquest motiu, el mes de juliol vam exigir un aclariment sobre aquesta qüestió a Recursos Humans. La resposta que ens van donar va ser que eren conscients de la situació però que, per un problema tècnic i de definició del model, els era impossible implementar els targets corresponents al pacte d'homologació a l'eina de gestió del CREAs.

Com que l'aplicació del pacte té un caràcter imperatiu, des de CCOO vam exigir una solució ràpida i es va acordar que el març de 2014, juntament amb l'abonament d'incentius de la resta de l'entitat, s'abonaria la regularització corresponent per complir amb aquesta exigència.

Si teniu dubtes sobre com es pot comprovar l'import de la regularització, podeu posar-vos en contacte amb els nostres delegats o adreçar-vos a aquesta bústia de correu.

Gener de 2014

Infórmate

CCOO Servizos é un sindicato, é Comisións Obreiras nos sectores de Comercio, Financeiro, administrativo, das TIC, Hostalería, Telemarketing, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Onde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es