Archivado en Comunicats, Previsio Social

Traspàs del Fons de Pensions CAM

Posicionament de Comfia-CCOO

2-12-2013 La defensa dels interessos dels partícips per part de CCOO ha estat publicada pels mitjans de comunicació, fent-se ressò de la pèrdua de 9MM Euros del FP CAM.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

PUBLICACIÓ EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ DEL POSICIONAMENT DE CCOO SOBRE EL TRASPÀS DEL FONS PENSIONS CAM

A petició de CCOO, el 2 de desembre es reuneix la Comissió de Control del Fons de Pensions CAM amb la "Valoració d’immobles " com a únic punt en l’ordre del dia.

El passat mes d’octubre informàvem de les discrepàncies detectades per CCOO .(Enllaç a la notícia: Rendibilitat Fons de Pensions CAM) en les taxacions dels immobles i de la nostra negativa a traspassar el patrimoni de FP - CAM fins que no estiguessin confirmades les taxacions.

La defensa dels interessos dels partícips per part de CCOO ha estat publicada pels mitjans de comunicació, fent-se ressò de la pèrdua de 9MM Euros del FP CAM . (Enllaç a la notí­cia publicada per La Verdad (edició de'Alacant) el 26-11)

CCOO proposarem en aquesta reunió la realització de noves taxacions , a través d’empreses taxadores independents, i que siguin diferents a les utilitzades fins al moment.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es