Archivado en Comunicats

No te la juguis

Increment del nombre de les sancions molt greus

04-11-2013 Des de Comfia-CCOO us recomanem ser molt curosos en l'aplicació de la normativa i us aconsellem que reviseu la normativa interna de forma periòdica, i que davant de qualsevol dubte operacional, la consulteu.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Amb la incorporació de BMN, la Direcció de Banc Sabadell va presentar, amb l'excusa d'un suposat excedent de personal, un ERTO que finalment va ser suspès. La signatura de l'acord que va eliminar l'ERTO ha de suposar per part de l'Empresa deixar d'especular amb els llocs de treball.

Això ho diem per que detectem en les últimes setmanes un cert increment d'expedients d'auditoria que han acabat en sancions molt greus per part de RRLL. I no voldríem pensar que es tracta d’una acció planificada, però ho sembla.

Comfia-CCOO no permetrem que s'instauri una política de degoteig continuat de sancions molt greus, ni que la Direcció pretengui fer "neteja" de personal amb criteris de dubtosa explicació.

Des de Comfia-CCOO, us recomanem ser molt curosos en l'aplicació de la normativa. No doneu peu a que la direcció de Relacions Laborals pugui tenir excuses per iniciar un expedient sancionador. Millor no arribar als objectius, millor alentir la feina diària, que no pas perdre el lloc de treball.

Traslladarem a la Direcció la nostra disconformitat en els darrers expedients, i us acompanyarem fins a on calgui per la legítima defensa dels vostres drets. Per això és important estar afiliats.

Us relacionem algunes de les operatives que hauríeu d'evitar, a tall d'exemples:

-     Utilitzaciódel compte d’empleat des de l’oficina, segons normativa vigent. Tot allòque no es pugui fer mitjançant BS-online us ho ha de fer un company o companya.

-     Sol·licitar targetes de crèdit (pròpies o alienes) i/o augmentar els seus límits de crèdit sense les autoritzacions pertinents.

-     NO deixar la vostra contrasenya a ningú, NI utilitzar la de cap company o companya.

Aconsellem des de Comfia-CCOO que reviseu la normativa interna de forma periòdica, i que davant de qualsevol dubte operacional, la consulteu.

Recordeu que en cas d’estar afiliats, si s’ha comunicat aquesta condició a l’empresa, el banc obligatòriament ha de comunicar-nos el cas en concret, abans que a vosaltres, perquè tinguem l’oportunitat de revisar l’expedient i poder argumentar a favor vostre.

Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb el teu representant de Comfia-CCOO.

Octubre de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es