Archivado en Comunicats

COMFIA-CCOO s’ha concentrat davant la Generalitat per exigir claredat pel futur de les ITV a Catalunya

Campanya de mobilitzacions en les empreses d’ITV a Catalunya per desbloquejar les negociacions del ConveniCOMFIA-CCOO considera prioritari la consecució del Conveni per garantir el futur dels llocs de treball i les condicions dels més de 700 treballadors que ocupa el servei d’ITV a Catalunya.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Uns 150 delegats i delegades de la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO Catalunya) s’han concentrat davant la seu del Departament de Treball i Indústria –Secció d’Automòbils- per exigir un canvi d’actitud de la Generalitat que clarifiqui la seva postura davant l’anunciat canvi en el règim d’explotació del servei de les ITV al passar de concessió a autorització, que és l’argument que utilitzen les empreses per bloquejar la negociació d’un Conveni.

En la concentració davant el Departament els representants de COMFIA-CCOO han fet arribar la seves reivindicacions lliurant un manifest a la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya.

COMFIA-CCOO Catalunya
08/07/05


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es