Archivado en

Prolongació de la jornada laboral a Banc Sabadell

Prou!

06-06-2013 El dijous dia 6 de juny, els sindicats vam tenir una reunió per parlar de l'extensió continuada de jornada que no es paga com a hores extres. Es va acordar d'enviar una carta a Relacions Laborals.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

CCOO       CGBS      UGT     CGT      SICAM      CSC      ALTA

BANC SABADELL – Relacions Laborals

A l’atenció de José Antonio Soler León

Benvolgut Sr. Soler:

Atesa la situació actual a les oficines, amb continues prolongacions il·legals de la jornada de manera sistemàtica i davant de l’incompliment de les mesures anunciades per vostès, els sindicats CCOO, CGBS, UGT, CGT, SICAM, CSC i ALTA, l’instem a que Banc Sabadell corregeixi l’actual situació i adopti les mesures oportunes per complir amb la legalitat vigent. Des d’aquí requerim que Banc Sabadell comuniqui de manera oficial a tota la plantilla l’horari establert per a la nostra jornada laboral i assenyali també que qualsevol prolongació de la jornada serà remunerada, com s’estipula en el nostre Conveni Col·lecti. En aquest sentit, Banc Sabadell ha de registrar i pagar aquestes prolongacions de jornada com hores extraordinàries.

En la mateixa reunió, els sindicats que hem signat, hem acordat que si en el termini de 15 dies, a comptar a partir d’avui, no es trasllada a la plantilla la comunicació que abans hem esmentat, ni s’adopten les mesures plantejades, procedirem a formular les corresponents denúncies davant la Inspecció de Treball. Esperem no haver de portar a terme aquesta mena d’actuació.

Rebi una salutació cordial.

6 de juny de 2013

CCOO       CGBS     UGT     CGT      SICAM      CSC      ALTA

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es