Archivado en Comunicats

Autovaloració BBVA 2005 - Catalunya

No participis en la teva AUTOcomdemna


Un exercici d¬īhumilitat en les respostes es pot tornar en contra nostre. Una valoraci√≥ elevada de les nostres capacitats pot √©sser utilitzat tamb√© en el futur. No ens deixem enredar. No ens disparem nosaltres mateixos.


pdf
print
pmail

Com cada any el BBVA, pretén que tota la plantilla ens autovalorem.

Com cada any, CC OO volem recordar algunes consideracions importants en relaci√≥ a aquesta q√ľesti√≥:

  • L'autovaloraci√≥ √©s absolutament volunt√†ria. Per tant, qualsevol pressi√≥, amena√ßa o subtil suggeriment sobre les terribles conseq√ľ√®ncies que comporta no fer-la, son iniciatives personals que han d'√©sser immediatament denunciades.

  • El Banc ja adverteix que les respostes "pueden ser revisadas por tu responsable". Quin sentit t√© una AUTOvaloraci√≥ que despr√®s ha de passar la censura del cap directe? Que li preguntin directament a ell, doncs.

  • Aquest proc√©s d'avaluaci√≥, al igual que la resta a les que ens sotmet regularment el BBVA, no contempla la possibilitat de formular comentaris ni observacions. La millor manera, doncs, de mostrar la nostra disconformitat, parcial o total al q√ľestionari, es no responent.

  • Volem alertar del perill que suposa contestar amb puntuacions baixes, per√≤ fer-ho amb respostes altes tamb√© comporta un risc important. En el primer cas, √©s un reconeixement directe de les nostres defici√®ncies, que en un futur (trasllats, acomiadaments...) pot √©sser utilitzat pel Banc en contra nostra. "Per√≤ si vost√® mateix reconeix que no est√† preparat per desenvolupar aquest lloc de treball..."

  • En el cas de contestar amb nivells de "experto", el Banc considerar√† que els nostres resultats son sempre insuficients "No deia vost√® que era un crack en els productes de pasiu, de negocis..." Recordem que en les cartes que el Banc va enviar a alguns companys l'any passat , hi feia constar: "Seg√ļn nos informa la Direcci√≥n de su Oficina, sus resultados no son muy buenos, a pesar de indicarnos que tiene Vd capacidad para conseguirlo".

L'opció "Ns" tampoc es aconsellable perquè implicaria reconèixer que no sabem si en sabem.

No ens deixem enredar. No participem voluntàriament en una acció que és pot utilitzar en contra nostre.

Seguim treballant. Seguirem informant

Juny 2005

Veure Comunicat en pdf