Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

CCOO obté el 100 % dels representants dels treballadors del Grup Mapfre a Barcelona

COMFIA-CCOO ha obtingut els 27 representants que s’han escollit en les tres eleccions realitzades a Mapfre Seguros Generales i Mapfre Mutualidad a la província de Barcelona.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

En les eleccions sindicals realitzades fins a la data per la renovació dels representants dels treballadors a les empreses del Grup Mapfre, COMFIA-CCOO ha obtingut els 27 representants que s’han escollit en les tres eleccions que s’han realitzat a Mapfre Seguros Generales i Mapfre Mutualidad, on s’ha passat de renovar 22 representants en l’any 2001 als 27 que s’han escollit des de febrer fins el 14 de juny on s’ha celebrat la darrera elecció de 9 representants de l’agrupació de centres de la província de Barcelona.

És de destacar l’alt nivell de participació global en tots els processos electorals així com la paritat existent entre els 27 representants escollits dels quals 13 són dones, la qual cosa és representativa de la proporció de treballadors i treballadores que hi ha en el Grup Mapfre.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es