Archivado en Comunicats, Previsio Social

Signat el reglament del pla de pensions

Pla de Pensions per a empleats de grup Banc Sabadell

09-04-2013 El divendres 5 d’abril es va signar el nou reglament del Pla de Pensions dels Empleats Banc Sabadell incorporant els col·lectius procedents de Banco CAM.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Signat el reglament del pla de pensions

per als col·lectius procedents de Banco CAM

El divendres 5 d’abril es va signar el nou reglament del Pla de Pensions dels Empleats Banc Sabadell incorporant els col·lectius procedents de Banco CAM.

Les qüestions més importants són:

  • Integració del col·lectiu 1 de PPBCAM com a col·lectiu A5 a efectes de les prestacions de jubilació i com a col·lectiu B per a les aportacions voluntàries i l’aportació de l’empresa del 31 de gener de cada any (502,55 euros per a 2013) que s’actualitzarà amb els increments de conveni.
  • Integració del col·lectiu 4 de PPBCAM com a col·lectiu D a efectes de l’aportació del 2,75% sobre els conceptes establerts a l’acord d’homologació (Salari base, antiguitat, antiguitat Banco CAM, plusos de conveni i complement Banco CAM), aquest import mai serà inferior al percebut a 2012 i tindrà un mínim de 762,08 euros, més l’aportació addicional individual a qui l’estigui percebent. Aquest col·lectiu 4 també formarà part del col·lectiu B per a les aportacions voluntàries i l’aportació de l’empresa del 31 de gener de cada any (502,55 euros per a 2013) que s’actualitzarà amb els increments de conveni.
  • Els riscos per incapacitat o defunció (viduïtat o orfenesa) tindran les cobertures del Conveni de Banca:
    • La incapacitat es cobreix fins al 100% del salari pensionable.
    • La viduïtat es cobreix fins al 50% del salari pensionable.
    • L’orfenesa es cobreix fins al 20% del salari pensionable.

Properament ampliarem aquesta informació, per a qualsevol dubte, consulteu el vostre delegat de CCOO o contacta amb nosaltres per correu electrònic.

Sabadell, abril de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es