Archivado en Comunicats, Bsis

Compensacions per guàrdies a Bsis

L'empresa ha rectificat

15-03-2013 Gràcies a la intervenció de COMFIA-CCOO s’ha modificat la proposta inicial: es manté el pagament per múltiples de mil, però els dies que no entrin dins la compensació no es perdran, sinó que es mantindran com a saldo d’hores a disposar.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Hem deixat enrere un any de gran volum de feina, projectes estratègics i que ha estat un sobreesforç de la plantilla per a aconseguir aquests reptes. Arribat el canvi d’any, toca fer balanç dels equips de guàrdia i les hores que cadascú te acumulades. Un any mes s’ha demostrat que tenim equips deficitaris i un nombre notable de persones que han acumulat un saldo important d’hores.

Com la majoria d’afectats ja sabreu l’empresa va proposar la següent liquidació econòmica, doncs és per a ells un problema que n’hi hagi tants de nosaltres amb tants dies de vacances a gaudir abans de juliol:

- Pagar cada dia de vacances a 160,17 euros bruts al dia.

- Pagar integrament tots els imports inferiors a 1.000 euros.

- Pagar els imports superiors, amb un topall de 3.000 euros, però amb l’estranya fórmula de deixar de pagar les fraccions de mil euros, tot arrodonint-les a la baixa. Es a dir que una persona a qui pels dies acumulats li correspondrien 2.800 euros només li pagarien 2.000.

Des de COMFIA-CCOO hem transmès el malestar general dels afectats, ja que aquesta proposta feia que a la pràctica, la compensació per cada dia en molts casos fos molt inferior als 160,17 euros per dia que teòricament correspon pagar i amb la paradoxa afegida de que resulta més perjudicat qui més s’ha esforçat a la feina.

Ens plau comunicar-vos que gràcies a la intervenció de COMFIA-CCOO s’ha modificat la proposta inicial: es manté el pagament per múltiples de mil, però els dies que no entrin dins la compensació no es perdran, sinó que es mantindran com a saldo d’hores a disposar.

Març 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es