Archivado en Comunicats, Salari

Tècnic nivell VIII amb 24 o més anys d’antiguitat

Revisa la nòmina

14-03-2013 Si ets tècnic nivell VIII amb 24 o més anys d’antiguitat en l’escala administrativa i cobres menys de 60 euros al mes pel concepte «B02 Antiguitat grup tècnic» i altres plus per funció o lloc de treball, hauries d’estar cobrant una quantitat en el concepte «C04 Articles 10.VI conveni».


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

El conveni de banca estableix en l’article 10.VI que «el personal ascendit al nivell VIII no podrà percebre, a partir de la data en què li correspondria hipotèticament l’assimilació al nivell VIII per aplicació del paràgraf segon de l’apartat II.1 d’aquest article, quantitat inferior a la qual pogués correspondre-li per Conveni en tal situació. Mentre hi sigui aquesta diferència el seu import figurarà en el rebut de meritació sota el concepte “diferència article 10.VI”» i serà la diferència entre el concepte «C16 Plus de polivalència funcional» (1.614,11 euros per a l’any 2013) i el còmput anual que es percep pel concepte B02 i els plus abans esmentats.

 

En la nòmina de febrer hem detectat que ha estat suprimit el plus «C04 Article 10.VI conveni» a uns quants empleats, o bé, se’ls ha restat la quantitat cobrada en el mes de gener. Hem comunicat aquest error al Banc, el qual ens ha contestat que en la nòmina de març ho regularitzarà. No obstant això, et recomanem que comprovis si el C04 figura en la teva nòmina i si estàs afectat, ho comuniquis a l’Oficina d’Atenció a l’Empleat (OAE).

Per ampliar aquesta informació pots dirigir-te al teu delegat o delegada de Comfia-CCOO o a través del correu electrònic: ccoogbs@bancsabadell.com

Març de 2013

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es