Archivado en Comunicats

Comissions Obreres protesta davant el Consell d’Administració

La Secció Sindical de CCOO presenta un memoràndum reivindicatiu i de denúncia als membres del Consell d’Administració.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ahir, membres de la Secció Sindical es van manifestar davant les portes de l’oficina central al carrer Palau de Mataró. Aprofitant la reunió quinzenal del Consell d’Administració els membres de la Secció Sindical de CCOO reunits a l’entrada van lliurar un dossier a cadascú dels Consellers i Consellera. En aquest dossier fem una denúncia de les pèssimes condicions laborals que imperen a casa nostra. En aquest dossier denunciem el malestar que regna entre els empleats i empleades d’aquesta Institució. Alguns punts recollits en el document son els següents:

www.comfia.net/caixalaietana

- DENUNCIEM LA DISCRIMINACIÓ EN LA CONTRACTACIÓ DE DONES.
- DENUNCIEM LA DISCRIMINACIÓ DE LES DONES PER ACCEDIR A CÀRRECS DE DIRECCIÓ.
- DENUNCIEM LA MANCA DE COMPENSACIONS ALS MEMBRES DELS EQUIPS COMERCIALS.
- DENUNCIEM LA POLÍTICA DE FALTA DE PERSONAL A LES OFICINES.
- DENUNCIEM LA FUGIDA D’EMPLEATS CAP A ALTRES ENTITATS PER FALTA DE MOTIVACIÓ, PER CAUSES ECONÒMIQUES, PER MALTRACTAMENT, ETC.
- DENUNCIEM LA MANCA D’UNA CARRERA PROFESSIONAL BEN DEFINIDA.
- DENUNCIEM EL PERLLONGAMENT DE JORNADA (en aquest punt destaquem l’enganxada de cartells feta a l’Of. 021, com a protesta. Veieu fotografies. Hi havia molts més, però “algú” es va dedicar a desenganxar-los)
- INCOMPLIMENT DEL CONVENI COL·LECTIU EN DIVERSOS PUNTS.
- TRACTE NO PREFERENCIAL COM A EMPLEATS, EN TEMES COM: comissions targetes, pòlisses assegurances, comissions vàries, etc.
- NO RECONEIXEMENT DE LES PARELLES DE FET.
- PRESSIONS DE LA DIRECCIÓ PER CANVIAR EL TORN DE LES VACANCES DELEGATS/DES I RESTA DE PERSONAL.
- INCOMPLIMENT DE LA LLEI DE CONTRACTACIÓ DE DISCAPACITATS.
- FORMACIÓ DEL PERSONAL FORA D’HORES DE TREBALL, SENSE CAP COMPENSACIÓ.
- ASSETJAMENT LABORAL.
- JUDICIALITZACIÓ DE LES RELACIONS LABORALS (demandes i denúncies presentades per la Secció Sindical de CCOO)
- NEPOTISME DEL DIRECTOR GENERAL.
- CONDICIONS LABORALS SOTA MÍNIMS DEL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ-OBRA SOCIAL I DE LES EMPRESES DEPENDENTS DE L’ENTITAT.
- MINVA INJUSTIFICADA DE LES CONDICIONS DEL PERSONAL QUE S’ACULL A LA JUBILACIÓ ANTICIPADA.
- Etc. etc. etc...........................

Es poden afegir més coses, però, perquè quedin assabentats els membres del Consell, creiem que ja són suficients perquè es facin una idea. Ara, ja són coneixedors del empipament que patim tots i totes a casa nostra.

DE LES PARAULES ALS FETS, aquest va ser el eslògan que vàrem fer servir en les darreres eleccions sindicals, i hem complert el que vam prometre. No n’hi ha prou de fer comunicats més o menys enginyosos, o més o menys virulents, això està bé i queda molt maco, però el sindicalisme es fonamenta en la reivindicació, en la manifestació, en la mobilització, i en aquest tema a CCOO no els guanya ningú.

I és que ja n’hi ha prou. Estem cansats de que ens prenguin el pèl. Cansats de què ens neguin el pa i la sal. Estem farts del maltractament que patim, de les llargues jornades que hem de treballar, de les pressions injustificables que rebem, i tothom ho ha de saber.

Ara els hi ha tocat els membres del Consell d’Administració, però demà altres també ho sabran. Desitjaríem que les coses fossin d’una altre manera, i per això hem denunciat aquest fets davant el Consell d’Administració.

Tal i com els hi demanem en el dossier, volem que ells, que tenen el poder de fer-ho, facin un esforç per capgirar aquesta situació enrarida, que busquin solucions que alleugereixin el malestar d’una plantilla que fa un sobreesforç en absolut prou recompensat, i que prenguin nota que per aquest camí de tensió no anem enlloc.

També volem fer-vos arribar la necessitat de que tots i totes tingueu prou confiança per denunciar aquelles pràctiques que us perjudiquen clarament.

Hem de lluitar tots i totes pels nostres drets, amb la confiança i la seguretat què al vostre costat, un SINDICAT, COMISSIONS OBRERES, les defensarà fins al final.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es