Arquivado en Campanyes

"Treu-li partit a la teva quota sindical" és el nou Gaceta Sindical

CCOO és el primer sindicat d'Espanya en afiliació i representació, i la seva activitat beneficia a totes les persones treballadores, en general, i a les afiliades especialment en importants aspectes, com els quals es recullen en la present Gaceta Sindical.


pdf print pmail

Un nou Gaceta Sindical en el qual es recullen algunes de les activitats i serveis que CCOO desenvolupa en benefici dels treballadors i treballadores, i de la seva afiliació en particular, en la negociació col·lectiva, en la concertació social, en la defensa dels drets laborals i socials, en la cooperació, en el medi ambient, en les polítiques d'ocupació i Seguretat Social...

D'aquests drets i serveis a l'afiliació que es detallen en el Gaceta Sindical destaquen l'assessorament sindical; els serveis jurídics gratuïts o bonificats en funció de l'antiguitat en l'afiliació; el segur exclusiu per a l'afiliació de 9.000-10.000 euros en cas de mort per accident i l'àmplia gamma de serveis d'assegurament, oci, consum etc, exclusius i/o amb descomptes per a l'afiliació.

Estem convençuts que el coneixement de la nostra activitat comporta a una major estima i reconeixement per part de tots els treballadores i treballadors i, sense cap dubte, de la nostra afiliació com a objectiu essencial de la nostra raó de ser.

CCOO


Infórmate

CCOO Servizos é un sindicato, é Comisións Obreiras nos sectores de Comercio, Financeiro, administrativo, das TIC, Hostalería, Telemarketing, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Onde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es