Arxivat a Comunicats

Tracte innecesariament vexatori en alguns àmbits de la territorial SabadellCAM

Resposta del senyor Jaume Matas

30-11-2012 La Direcció de Banc Sabadell comparteix amb nosaltres el criteri que les relacions laborals han de donar-se en el marc del respecte a les persones.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Resposta de Jaume Matas

El senyor Jaume Matas ha contestat la nostra carta enviada el dia 3 de novembre, en la qual demanàvem que posés fi als tractaments vexatoris i humiliants que havíem detectat en alguns responsables de zona del seu àmbit.

De la carta es desprèn que la Direcció de Banc Sabadell comparteix amb nosaltres el criteri que les relacions laborals han de donar-se en el marc del respecte a les persones i des del rebuig a les polítiques de Recursos Humans que no responen als paràmetres de la legalitat vigents.

Per la nostra part, agraïm la resposta i confiem en el compromís del senyor Matas i que, conseqüentment, les situacions denunciades no es tornin a produir, en cas contrari hauríem de portar a terme les accions que consideréssim necessàries per eradicar-les definitivament.


Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es