Archivado en Comunicats, Ocupacio

Compra Banc Atlàntic: CC.OO. exigeix un protocol que garanteixi les ocupacions

22 12 03 Per a CC.OO., en aquest moment, dos són els objectius principals. Per una banda, establir un protocol d'ocupació que garanteixi els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors del nou grup, en el marc d'un compromís de diàleg i negociació sobre tots els aspectes laborals.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

I d'una altra, conèixer les intencions dels nous accionistes en relació amb el grau d'integració de xarxes i el calendari d'aquesta integració. Cal tenir en compte que la nova empresa, segons les últimes memòries d'ambdues entitats, sumaria una xarxa d'una mica més de 1.100 oficines. En aquest sentit en les converses que en el matí d'avui hem mantingut amb responsables dels dos Bancs, ja hem sol·licitat una entrevista amb l'Adreça del Banc Sabadell, per a començar a buidar estàs incògnites i avançar en els treballs d'integració. Les seccions sindicals de CC.OO. en els dos bancs ja han establert coordinació necessària per a afrontar aquesta situació amb la major seguretat, i garantint una interlocució eficaç amb els nous accionistes, mentre, que som el principal sindicat en cadascuna de les entitats i en la qual resulta de la fusió.

Sindicats


CC.OO.


UGT


CGT


CC


Diversos


Atlántico


63


38


17


-


-


Sabadell


115


76


34


18


25


Total


178


114


51


18


25

Amb la compra per part del Banc de Sabadell de les accions del Grup Banc Atlàntic es tanca, per fi, l'indesitjable període d'incertesa que ha suposat la "subhasta" que hem presenciat. Des de CC.OO. vam confiar en la bona disposició del Banc de Sabadell per a assumir immediatament els compromissos demandats i buidar d'aquesta manera, que en cap cas els treballadors sortiran perjudicats per aquesta compra.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es