Archivado en Comunicats, Ocupacio

Compra Banc Atl脿ntic: CC.OO. exigeix un protocol que garanteixi les ocupacions


22 12 03 Per a CC.OO., en aquest moment, dos s贸n els objectius principals. Per una banda, establir un protocol d'ocupaci贸 que garanteixi els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors del nou grup, en el marc d'un comprom铆s de di脿leg i negociaci贸 sobre tots els aspectes laborals.


pdf
print
pmail
I d'una altra, con猫ixer les intencions dels nous accionistes en relaci贸 amb el grau d'integraci贸 de xarxes i el calendari d'aquesta integraci贸. Cal tenir en compte que la nova empresa, segons les 煤ltimes mem貌ries d'ambdues entitats, sumaria una xarxa d'una mica m茅s de 1.100 oficines. En aquest sentit en les converses que en el mat铆 d'avui hem mantingut amb responsables dels dos Bancs, ja hem sol路licitat una entrevista amb l'Adre莽a del Banc Sabadell, per a comen莽ar a buidar est脿s inc貌gnites i avan莽ar en els treballs d'integraci贸. Les seccions sindicals de CC.OO. en els dos bancs ja han establert coordinaci贸 necess脿ria per a afrontar aquesta situaci贸 amb la major seguretat, i garantint una interlocuci贸 efica莽 amb els nous accionistes, mentre, que som el principal sindicat en cadascuna de les entitats i en la qual resulta de la fusi贸.
Sindicats


CC.OO.


UGT


CGT


CC


Diversos


Atl谩ntico


63


38


17


-


-


Sabadell


115


76


34


18


25


Total


178


114


51


18


25

Amb la compra per part del Banc de Sabadell de les accions del Grup Banc Atl脿ntic es tanca, per fi, l'indesitjable per铆ode d'incertesa que ha suposat la "subhasta" que hem presenciat. Des de CC.OO. vam confiar en la bona disposici贸 del Banc de Sabadell per a assumir immediatament els compromissos demandats i buidar d'aquesta manera, que en cap cas els treballadors sortiran perjudicats per aquesta compra.