Archivado en Comunicats, Dones i Igualtat

8deMar莽2005

Celebrar i seguir reivindicant la igualtat real


El 8 de Mar莽, Dia Internacional de la Dona Treballadora, els delegats i delegades de COMFIA-CCOO de Catalunya de Telem脿rqueting i Oficines i Despatxos, han repartit clavells i diverses informacions entre les treballadores d'aquests sectors.


pdf
print
pmail


Amb aquesta acci贸 es vol commemorar la data hist貌rica, i a l'hora recordar que els drets pels quals lluitaven les dones fa gaireb茅 100 anys, encara no han estat assolits.La igualtat real, la no discriminaci贸 per ra贸 de g猫nere en el m贸n laboral encara estan molt lluny d'aconseguir-se. Precisament, en el sector de Telemarketing on un 80% de les plantilles s贸n dones, es caracteritza pel seu elevat grau de precarietat, contractes curts, torns que canvien constantment, etc. A les dones, en aquest sector, 茅s molt dif铆cil canviar de feina i promocionar-se; no hi ha espai, 茅s all貌 que en termes acad猫mics s'anomena "terra enganxif贸s", no se'n poden sortir. Per aix貌 COMFIA-CCOO reclama millorar les condicions laborals (sous, horaris, conciliaci贸, etc.) per dignificar la professi贸 i d'aquesta forma acostar-se cada cop m茅s a la igualtat real.

La secci贸 sindical de l'SCH tamb茅 va organitzar, com en anteriors anys, una taula on van repartir clavells i informaci贸 per a les treballadores. Aquest any amb el lema "Protocol d'Igualtat a SCH; aquesta 茅s la nostra oportunitat".Secretaria de la dona COMFIA Catalunya