Archivado en Comunicats

Entitats de Finan莽ament i Leasing

Signat el Conveni 2003


Aquesta a estat l'煤ltima reuni贸 d'aquest complicat conveni d'entitats de finan莽ament i leasing. Avui dia 19 de Desembre, hem signat.


pdf
print
pmail
Els punts m茅s rellevants d'aquest Conveni s贸n:

Conveni per a 2 anys amb vigor des de 1-Gener-2003 i finalitzaci贸 en 31/12/2004.

Pujada salarial.Any 2003: Tots els conceptes econ貌mics incrementats en el 2.5% amb car脿cter retroactiu des de 1/1/2003. Cl脿usula de revisi贸 amb IPC real, tant a l'al莽a com a la baixa. Si es produeixen endarreriments, es liquidar脿n en el primer trimestre de 2004.

Any 2004: Tots els conceptes econ貌mics incrementats en el 2% des de 1/1/2004. Cl脿usula de revisi贸 amb IPC real, tant a l'al莽a com a la baixa. Si es produeixen endarreriments, es liquider脿n en el primer trimestre de 2005.

Jornada Laboral.Reducci贸 de 8 hores en comput anual per a l'any 2004 i successius. Aquesta reducci贸 s'efectuar脿 en un dia complet, preferentment en Nit Bona o Nit Vella, en ponts, o al costat d'altres dies festius. Tot el m贸n deu gaudir de 1 dia de festa a partir del 2004.

Ajuda per a estudisLa comissi贸 parit脿ria estudiar脿 una possible llista de mat猫ries afectades.

Vacances.Es veuen incrementades en 2 dies per absorci贸 dels dies de lliure disposici贸. L'origen d'aquest increment s'explica en una cl脿usula transit貌ria.

Cl脿usula d'assetjament sexual.S'incorpora sota el t铆tol de FALTES MOLT GREUS

Reconeixement m猫dic.

S'inclouen els protocols de Pantalles de Visualitzaci贸 de Dades del Ministeri de Sanitat. La periodicitat no ser脿 superior a dos anys.

A COMISSIONS OBRERES creiem que 茅s un bon resultat final per a un Conveni que ha estat a les portes del bloqueig total durant tres anys.

Us seguirem informant.