Archivado en Comunicats

CC OO davant la venda de Banc Atlantic

Comprat per Banc Sabadell

22 12 03 Es confirma que Banc Sabadell ha adquirit la majoria de les accions del Grup Banc Atlàntic tancant-se, per fi, l'indesitjable període d'incertesa que ha suposat la "subhasta" del Banc i que qualifica, per si mateix, a les societats i agents que han marcat el ritme d'aquest despropòsit.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Calcular els perjudicis causats en termes de clients i dipòsits, només tindria sentit si pretenguéssim quantificar l'estupidesa de qui han gestionat aquesta venda, més enllà de certificar, científicament, la seva falta d'interès pels recursos econòmics i humans del Grup Banc Atlàntic.

Però això és ja passat, ara toca, sense perdre de vista aquest procés, treballar per a buidar, el més ràpidament possible, les incògnites que tot canvi d'aquest tipus suposa.

En aquest sentit, en Comfía - CC.OO. ja hem començat aquest treball i ens hem posat en contacte amb la Secció Sindical de CC.OO. en Banc Sabadell establint la coordinació necessària per a afrontar aquest canvi amb la major seguretat i garantint una interlocució eficaç amb els nous accionistes.

Interlocució que té, en aquest moment, dos objectius principals. Per una banda, conèixer les intencions dels nous accionistes en relació amb el grau d'integració de xarxes i el calendari d'aquesta integració. Cal tenir en compte que la nova empresa, segons les últimes memòries d'ambdues entitats, sumaria una xarxa d'una mica més de 1.100 oficines.

I d'una altra, establir un protocol d'ocupació que garanteixi els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors del nou grup.

En aquest sentit ja hem sol·licitat a través de la nostra Federació, i en coordinació amb la Secció Sindical de CC.OO. en Banc Sabadell una entrevista amb l'Adreça del Banc, per a començar a aclaris aquestes incògnites i avançar en els treballs d'integració.

Per a acabar, fer una crida a la tranquil·litat. Tot canvi té els seus riscos i les seves oportunitats, entre tots intentarem que els riscos siguin els mínims i que les oportunitats arribin a a tots els col·lectius del Grup Banc Atlàntic.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es