Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

Nova victòria de CCOO a Caixa Penedès

ELECCIONS a ÒRGANS de GOVERN

El passat 17 de febrer, es van celebrar les eleccions per a renovar la meitat dels representants dels treballadors i treballadores de la plantilla als Òrgans de Govern.

secció sindical de CAIXA PENEDÈS


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Financiero (Agrupación Sector Financiero ) ,


pdf print pmail

Un cop efectuat l’escrutini, els resultats han estat els següents:

Sobre un cens de 2243 votants, han votat 1513 treballadors i treballadores de la plantilla; això és un 67,45%, per tant hi ha hagut una abstenció d’un 32,55%. Hi ha hagut 51 vots en blans i 10 de nuls. Dels vots vàlids van correspondre a les tres candidatures els següents:
CCOO 766 vots
UGT 365 vots
SECP 321 vots
Per tant, a la vista dels resultats, els cinc consellers que havien de renovar els seus càrrecs s’han repartit de la següents manera:
CCOO 3 consellers que són Joan Santó, Rosa Alonso i Mario Rifaterra
UGT 1 conseller que és Joan Maza
SECP 1 conseller que és Josep Enric Canton
Amb la qual cosa CCOO hem renovat la majoria absoluta dels consellers de l’Assemblea General, que queda, ara, així: CCOO 6 consellers, UGT 2 consellers i SECP 2 consellers.
Tot això ens dóna una gran satisfacció, no cal dir-ho, perquè demostra, un cop més, que els treballadors i treballadores de Caixa Penedès teniu, majoritàriament, confiança en la nostra Secció Sindical. Hem superat el handicap de canvi de sistema –que ha beneficiat a las candidatures minoritàries- d’eleccions, que abans era per estaments i ara, a proposta nostra, és per candidatures. Sabrem fer-nos dignes d’aquesta confiança, com ho hem fet fins avui. La vostra veu se seguirà sentint al si de l’Assemblea General i al Consell d’Administració.
Gràcies a tots i totes que ens han votat.

18 de febrer de 2005

Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es