Archivado en Comunicats, Ocupacio, beneficis socials

Una notícia molt bona a Banco Herrero

Continuarem treballant, en tots els vessants, per una ocupació estable, de qualitat i amb drets

11-05-11 Aquesta secció sindical també fa anys que comenta als diferents responsables territorials que cal una renovació de la plantilla de la marca Banco Herrero, ja que només cal veure la piràmide d’edat, molt diferent a la resta de Banc Sabadell


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

(PDF:Cat)

Una notícia molt bona a Banco Herrero


En aquests moments en què és tan difícil trobar feina, no podem qualificar d’una altra manera que dotze companys i companyes s’hagin incorporat fa uns dies a la Territorial Banco Herrero mitjançant contractes indefinits. I és possible que ben aviat se n’incorporin alguns més.


Tots feia temps, en algun cas fins i tot anys, que treballen amb nosaltres com a ETT i complint a la perfecció amb la seva tasca.


Aquesta secció sindical també fa anys que comenta als diferents responsables territorials que cal una renovació de la plantilla de la marca Banco Herrero, ja que només cal veure la piràmide d’edat, molt diferent a la resta de Banc Sabadell.


Si volem mantenir, i fins i tot ampliar, la quota de mercat a Astúries i Lleó hem de continuar portant a terme i reforçant la contractació estable. A més a més, són les empreses grans com Banc Sabadell les que han de donar exemple i tirar endavant amb la creació d’ocupació que tanta falta fa.


COMFIA-CCOO dóna la benvinguda com a treballadors de ple dret del banc a aquests companys i companyes «nous».
Aquesta organització sindical continuarà treballant, en tots els vessants, per una ocupació estable, de qualitat i amb drets.

Oviedo, maig de 2011

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es