Archivado en

Deducció de la quota d'afiliació en la declaració de la renda 2010

05-05-11 La quota d'afiliació sindical a CCOO és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda, així ens ho marca la llei de l'IRPF.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

La quota d'afiliació sindical a CCOO és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda, així ens ho marca la llei de l'IRPF. Podeu deduir les quantitats que heu pagat en concepte de quotes per la vostra afiliació a CCOO. Els justificants són els mateixos rebuts bancaris. La quota satisfeta a CCOO a 2010 és de 129,0 €/any.

Si us cal un certificat , cliqueu aquí  N0 tens clau d'accès a la web de CCOO? Si no has rebut les teves dades d'accés o bé fa anys que estàs afiliat/da i no se't van trametre en el seu dia, complimenta aquest formulari i te les enviarem a l'adreça de correu electrònic que ens indiquis en un termini de 24 hores.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es