Archivado en Comunicats

COMFIA-CCOO I FES-UGT ES PLANTEGEN UN CONFLICTE A LLARG TERMINI AMB LES EMPRESES USUÀRIES COM OBJECTIU

Telefònica i el grup holandès Ranstad trenquen la patronal i el conveni de telemàrqueting

Ahir, dia 22, les empreses del sector del telemàrqueting van retirar la proposta que havien efectuat tot just 24 hores abans i que havia estat acceptada pels sindicats CCOO i UGT, abocant al sector a mantenir el conflicte iniciat fa mesos amb motiu de la negociació del seu Conveni Col·lectiu.


pdf print pmail

La jornada de vaga convocada per a avui s'ha desenvolupat satisfactòriament en tots els centres de treball, però davant la incapacitat manifestada per la Patronal del Sector per a unificar les posicions de les diferents empreses i donada la seva falta de rigor en la interlocució, COMFIA-*CCOO i FES-UGT han pres la decisió de desconvocar la jornada de vaga convocada per al proper dia 30 d'aquest mes i no fer córrer amb les despeses de la incompetència patronal a tots els treballadors del sector


Els Sindicats orientaran totes les seves accions en els propers mesos cap a un conflicte de llarga durada que tindrà com objectius prioritaris, d'una banda a les empreses usuàries i, d'una altra, a aquelles del sector del telemàrqueting que han estat les responsables directes d'aquesta ruptura.

Les empreses que en aquest procés han demostrat una mala fe manifesta en les negociacions són clarament identificables: les vinculades al Grup Telefònica (Atento, Posa,...) i UNITONO, empresa del Grup holandès RANSTAD. A elles s'han sumat altres com SITEL, TELEPERFORMANCE o TRANSCOM que es caracteritzen per una visió del negoci basada, no en la prestació de serveis telefònics, sinó en la intermediació socialment irresponsable de mà d'obra intensiva, barata i sense drets.


COMFIA-CCOO i FES-UGT planificaran les seves accions per a aconseguir la major eficàcia de la mobilització amb el menor cost per als treballadors amb un objectiu clar: la signatura d'un conveni sectorial que reflecteixi degudament les necessitats dels empleats del sector.


Madrid, 23 de desembre de 2004.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es