Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Dijous 16, 5 minuts de silenci a la porta de les oficines del sector financer

COMFIA-CCOO manifesta la seva total repulsa als fets esdevinguts aquest matí en una oficina de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani a Olot

L'assassinat, aquest matí, de dos empleats de la CAM, torna a posar de manifest la necessitat de revisar les mesures de seguretat en les entitats financeres.


pdf print pmail

Des de COMFIA-CCOO volem traslladar el nostre condol a les famílies de les quatre persones assassinades aquest matí a Olot, especialment a les famílies i companys de les dues persones empleades en la Caixa d'Estalvis del Mediterrani que es trobaven en el seu lloc de treball.

Aquest succés torna a posar el focus sobre les mesures de seguretat en les entitats financeres que, en aquest cas, s'han vist clarament insuficients, ja que no han impedit l'accés d'un arma de foc a l'interior de l'oficina.

COMFIA-CCOO, precisament pensant en aquest tipus de fets, venim reivindicant la urgència de revisar les mesures dissuasòries, valorant la necessitat de tornar a contractar a vigilants de seguretat en aquelles oficines més exposades a aquest risc laboral.

Per a COMFIA-CCOO és indiscutible que els treballadors i treballadores de les entitats financeres han d'estar bé protegits enfront de tots els riscos que puguin ocórrer en el seu entorn laboral. La persones són el primer i les empreses no han d'escatimar en despeses perquè els seus centres de treballs siguin el més segurs possibles.

COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es