Arquivado en Comunicats, Salut Laboral

Dimarts, 26 d'octubre de 2010, 12:00 hores, 5 minuts de silenci davant les sucursals del Santander

COMFIA-CCOO manifesta la seva repulsa per l'assessinat d'Estela, treballadora del Banc Santander a Cambrils

Estela Calduch Noll, de 25 anys d'edat, Gestora de Clients de la sucursal 1574, Roger de Lluria, 3, de Cambrils, a Tarragona, ha estat assassinada el matí del dia 25 d'octubre durant un atracament en la seva oficina.


pdf print pmail

Des de COMFIA-CCOO volem traslladar, amb tot el nostre respecte i sentiment, a la família i els qui treballaven amb Estela el nostre dolor que, com a companyes i companys del Santander, sentim per la seva pèrdua.

La seguretat en les nostres sucursals sempre ha estat un àrea prioritària del nostre Sindicat.

COMFIA-CCOO ha vingut reclamant, tant davant les pròpies empreses com davant les administracions central i autonòmica, que s'extremin les mesures de seguretat en els establiments financers, així com que s'imparteixi la formació necessària i exigible a totes les persones que treballem en Banca, garantint la seva realització.

Desgraciadament, per molt que s'extremin les mesures de seguretat i per molt que es faci en aquest terreny, mai estem a resguard de successos com l'esdevingut, mai es pot eliminar el risc de manera definitiva.

Aquesta ha estat una d'aquestes ocasions, i com a conseqüència, Estela ha perdut la seva vida mentre complia amb el seu treball.

Seguirem exigint que les nostres sucursals tinguin el màxim de mesures de seguretat possibles per intentar evitar que es repeteixin aquestes situacions. I tota la plantilla ha d'exigir el compliment de totes les mesures previstes, físiques i formatives, i complir-les.

Per a dimarts dia 26 d'octubre, en record i homenatge a Estela, i en repulsa pel seu assassinat, convoquem 5 minuts de silenci en les portes de treball de les Sucursals del Santander de tota Espanya.

Dimarts, 26 d'octubre de 2010, 12:00 hores, 5 minuts de silenci davant les sucursals del Santander.

En record d'Estela i en repulsa pel seu assessinat.

COMFIA-CCOO Banc Santander
25 d'octubre de 2010

COMFIA-CCOO exige que la protección a las personas sea prioritaria en las entidades financieras, por delante de la protección al dinero. Nota de prensa LEER MÁS

Infórmate

CCOO Servizos é un sindicato, é Comisións Obreiras nos sectores de Comercio, Financeiro, administrativo, das TIC, Hostalería, Telemarketing, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Onde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es