Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Salut Laboral

Nacar: 25000 pantalles TFT per veure-ho millor


El passat dia 26 se'ns confirma el seg眉ent: 聯La Direcci贸 de l'Entitat ha decidit canviar tots els monitors de tubs cat貌dics (15聮聮), per pantalles planes TFT de 17聮聮. Aquest proc茅s comen莽ar脿 de forma immediata a Madrid i Catalunya. El calendari d'instal路laci贸 i retirada dels antics CRT finalitzar脿 el pr貌xim mes d'abril i es canviaran aproximadament 25.000 pantalles聰.


pdf
print
pmail

Aquesta decisi贸 de canviar tot el parc de pantalles de visualitzaci贸 de dades, es deu a les propostes de CC OO i a la insistent pressi贸 que hem realitzat durant m茅s d'un any. La nostra primera proposta, basada en raons de salut, ergonomia i menor consum, va ser presentada ja en la reuni贸 del Comit猫 Estatal de Seguretat i Salut (CESS) del 16-07-03, reiterada novament el 28/01/04, tamb茅 en el CESS, amb motiu de la implantaci贸 del NACAR.

Davant de la negativa en ambdues ocasions a recon猫ixer aquesta necessitat, CC.OO. va presentar den煤ncies en les Inspeccions de Treball, a Catalunya a les delegacions de Tarragona i de Barcelona, i tamb茅 a la resta de l'Estat a diverses prov铆ncies, amb pronunciaments favorables a les nostres demandes. El que va provocar l'anunci de canviar inicialment 4500 pantalles, que inicialment corresponien a les dels Gestors Operatius. Davant de la nostra insist猫ncia vam tenir not铆cia que finalment el BBVA havia adquirit 25000 nous monitors, el que vam publicar fa tres mesos al nostre Portal Sindical en e-spacio.

Una vegada m茅s els esdeveniments ens v茅nen a donar la ra贸 amb la decisi贸 de l'Empresa, que valorem positivament pels beneficis que tindr脿 en la salut de tota la plantilla, confiant a m茅s que en el futur no es repeteixin situacions similars, que en res no beneficien la imatge del BBVA, que ocasionen costos absurds i que, sobretot, provoquen innecessaris perjudicis sobre el conjunt dels treballadors i treballadores.

Les pantalles TFT de 15'' que ara estan instal路lades en oficines SFP es canviaran tamb茅 per TFT 17'' resituant-se les de 15'' en departaments que no estiguin de cara al client.

Finalment, volem comunicar que CC.OO. ha sol路licitat que aquesta compra massiva de pantalles s'aprofiti -mitjan莽ant un acord amb el prove茂dor- per oferir als empleats el canvi de les seves pantalles particulars per TFT de 17'' al millor preu del mercat.

Continuem treballant, continuarem informant.
Novembre de 2004

Veure Comunicat en pdf