Archivado en Comunicats, Salut Laboral

Salut Laboral

Nacar: 25000 pantalles TFT per veure-ho millor

El passat dia 26 se'ns confirma el següent: “La Direcció de l'Entitat ha decidit canviar tots els monitors de tubs catòdics (15’’), per pantalles planes TFT de 17’’. Aquest procés començarà de forma immediata a Madrid i Catalunya. El calendari d'instal·lació i retirada dels antics CRT finalitzarà el pròxim mes d'abril i es canviaran aproximadament 25.000 pantalles”.


Este artículo se publicó originalmente en BBVA (Sección Sindical BBVA) ,


pdf print pmail

Aquesta decisió de canviar tot el parc de pantalles de visualització de dades, es deu a les propostes de CC OO i a la insistent pressió que hem realitzat durant més d'un any. La nostra primera proposta, basada en raons de salut, ergonomia i menor consum, va ser presentada ja en la reunió del Comitè Estatal de Seguretat i Salut (CESS) del 16-07-03, reiterada novament el 28/01/04, també en el CESS, amb motiu de la implantació del NACAR.

Davant de la negativa en ambdues ocasions a reconèixer aquesta necessitat, CC.OO. va presentar denúncies en les Inspeccions de Treball, a Catalunya a les delegacions de Tarragona i de Barcelona, i també a la resta de l'Estat a diverses províncies, amb pronunciaments favorables a les nostres demandes. El que va provocar l'anunci de canviar inicialment 4500 pantalles, que inicialment corresponien a les dels Gestors Operatius. Davant de la nostra insistència vam tenir notícia que finalment el BBVA havia adquirit 25000 nous monitors, el que vam publicar fa tres mesos al nostre Portal Sindical en e-spacio.

Una vegada més els esdeveniments ens vénen a donar la raó amb la decisió de l'Empresa, que valorem positivament pels beneficis que tindrà en la salut de tota la plantilla, confiant a més que en el futur no es repeteixin situacions similars, que en res no beneficien la imatge del BBVA, que ocasionen costos absurds i que, sobretot, provoquen innecessaris perjudicis sobre el conjunt dels treballadors i treballadores.

Les pantalles TFT de 15'' que ara estan instal·lades en oficines SFP es canviaran també per TFT 17'' resituant-se les de 15'' en departaments que no estiguin de cara al client.

Finalment, volem comunicar que CC.OO. ha sol·licitat que aquesta compra massiva de pantalles s'aprofiti -mitjançant un acord amb el proveïdor- per oferir als empleats el canvi de les seves pantalles particulars per TFT de 17'' al millor preu del mercat.

Continuem treballant, continuarem informant.
Novembre de 2004

Veure Comunicat en pdf

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es