Archivado en Comunicats

CCOO reprèn les mobilitzacions en el sector de telemàrqueting

Es reprenen les negociacions del III Conveni després de les mobilitzacions en el sector d’abans de l’estiu, les vagues de dues hores, la vaga del 9 de juny i de les accions de difusió a l’opinió pública del passat 20 de juliol.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmailEls sindicats presents a la taula de negociació del III Conveni de Telemarketing, han organitzat una campanya de conscienciació a les empreses usuàries del sector. Aquesta acció es realitzarà a totes les comunitats espanyoles. A Barcelona ciutat CCOO es concentrarà en 6 centres de trucades de les empreses usuàries més importants.

La campanya va adreçada a les principals empreses usuàries del país: TELEFÒNICA-MOVISTAR, AMENA-AUNA, VODAFONE, IBERDROLA, GAS NATURAL, REPSOL, DIGITAL+, RENFE, “LA CAIXA”, BBVA, SCH, etc; per donar a conèixer que els treballadors i treballadores que atenen les trucades als serveis d’aquestes grans empreses no tenen cap relació laboral amb les mateixes i que l’atenció al client es realitza des d’empreses sub-contractades. CCOO denuncia que telemàrqueting ofereix els seus serveis a les grans empreses amb molt baixos costos, en detriment de les condicions laborals i de la qualitat i resolució del servei.

CCOO insisteix que el nou conveni ha de recollir un seguit de millores que dignifiquen el sector actualment precari i mal considerat. Aquestes millores passen per una estabilitat (una garantia de la continuïtat laboral en els nombrosos canvis d’empreses del sector i limitant la deslocalització), una pujada salarial justa i unes condicions laborals que ens permetin la conciliació de la vida familiar.

Per a CCOO les mobilitzacions continuen perquè la patronal, tot i haver posat sobre la taula unes noves propostes després de l’èxit de les aturades, concentracions i vaga del passat 9 de juny, aquestes segueixen sent insuficients davant els problemes dels seus treballadors i treballadores del sector. Esperem que amb aquestes noves mobilitzacions la patronal accepti les propostes presentades pel sindicat, valori la importància dels seus treballadors i es pugui arribar a un acord quan abans.

Les negociacions continuen i hi ha prevista una propera reunió de la taula negociadora pel proper 18 de novembre.

COMFIA CCOO Catalunya
Barcelona,16 de novembre de 2004

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es