Archivado en Comunicats, Dones i Igualtat

8 de març 2010, Dia Internacional de la Dona

La igualtat, t'interessa

Cada 8 de març, Dia Internacional de la Dona, COMFIA-CCOO reivindica la Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes amb la finalitat d'eradicar les discriminacions que les dones segueixen tenint en els diferents àmbits de la vida, però que d'una manera més accentuada es reflecteixen al món del treball.


pdf print pmail

 

Les dones treballadores segueixen tenint greus obstacles per comptar amb un desenvolupament professional i l’accés als llocs de responsabilitat de les empreses en igualtat de condicions que els homes, tenen seriosos problemes de conciliació de la vida personal, familiar i laboral i són qui majorità-riament pateixen l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe.

Els Plans d'Igualtat que des de COMFIA-CCOO hem negociat i signat amb diverses empreses contribuiran a eliminar la situació de discriminació i desigualtat que mantenen les treballadores. Per això a COMFIA-CCOO ens interessa la Igualtat d'Oportunitats, però a tu també,

§    T'Interessa el desenvolupament de polítiques formatives i de sensibilització, que afavoreixin els canvis necessaris en valors, actituds i rols socials adjudicats a homes i dones, a través dels  Plans d'Igualtat i que contribuiran a una efectiva Responsabilitat Social de les empreses.

  T'interessa la signatura de protocols d'intervenció contra totes les formes de violència contra les dones, especialment, l'assetjament sexual i per raó de sexe en l'àmbit laboral, que són decisius per protegir a les dones davant aquests fets que danyen seriosament la seva salut.

 

§   T'interessa una nova cultura organitzativa del treball, que fomenti la corresponsabilitat entre homes i dones, un repte ineludible, si volem avançar cap a una societat més igualitària.

§    T'interessa tenir un desenvolupa-ment professional lliure de tota discriminació.

Aquests són els compromisos que es reflecteixen en els Convenis Col·lectius i Plans d'Igualtat signats per COMFIA-CCOO.

Eliminar la discriminació per raó de sexe en l'ocupació i fomentar una cultura d'empresa Socialment Respon-sable amb la Igualtat és un compromís que COMFIA-CCOO manté amb totes vosaltres i és per això que “LA IGUALTAT, T'INTERESSA”

 

Secretaria de la dona COMFIA-CCOO




Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es