Archivado en Comunicats, Salari

Salaris any 2009

4rt Conveni Col·lectiu d’Empleats i Empleades de Notaries de Catalunya




Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Notarias (Notarías) ,


pdf print pmail

COMFIA-CCOO ha firmat el 4rt Conveni d’Empleats de Notaries de Catalunya

El passat dilluns 16 de novembre es va signar el 4rt Conveni Col·lectiu pels Empleats i empleades de Notaries de Catalunya, amb vigència única per a l'any 2009. COMFIA-CCOO valora positivament la signatura d’aquestes noves condicions en el Conveni, atès que contribueix a mantenir una regulació en el sector, iniciada en 2005, amb una referència vàlida i actualitzada.

Tot i que l’Associació de Notaris ens ha manifestat la situació de crisi extrema que viu el sector, amb una voluntat inicial de no augmentar salaris en cap cas, hem aconseguit que les taules salarials vigents s’hauran d’incrementar amb l’IPC real del 2009. En cas que aquest IPC sigui positiu, hi hauria dret als corresponents endarreriments de tot el 2009. Us adjuntem les taules vigents sobre les que s’haurà d’aplicar l’IPC del 2009.

Des de la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO Catalunya) valorem positivament la signatura d’aquestes noves condicions en el Conveni, atès que contribueix a mantenir una regulació en el sector, iniciada en el 2005, amb una referència vàlida i actualitzada.

COMFIA-CCOO Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es