Archivado en Comunicats, Ocupacio

COMFIA-CCOO TELETECH 'No als acomiadaments obligats'

La posició des de COMFIA-CCOO és que en tot moment l'empresa utilitza els territoris de Madrid i Barcelona per justificar l'ERE d'Oviedo. Des de COMFIA-CCOO no acceptem tal situació i seguim treballant per minimitzar el nombre d'afectats reduint-ho, en la mesura del possible, únicament als treballadors voluntaris i trobant altres alternatives per a la resta d'afectats si els hi hagués.


pdf print pmail

El dimarts 13 d'octubre l'empresa es va reunir de nou amb tots els sindicats i va presentar una proposta alternativa:

A cada territori l'empresa sol·licitarà el nombre de voluntaris que considera necessari per dur a terme les seves intencions.

A Oviedo se sol·licitaran 110 voluntaris
A Madrid 16 voluntaris
A Barcelona 7 voluntaris.


Si amb els voluntaris no s'arriba al nombre requerit, la llista serà completada amb persones designades per l'empresa.

Cap destacar que al marge de les persones que s'apuntin de forma voluntària, l'empresa ha transmès que no descarta la possibilitat de moure franges horàries, torns i reducció d'horaris.

L'empresa s'ha compromès a passar un comunicat, informant a tots els treballadors de les condicions de sortida per als voluntaris.

La posició de COMFIA-CCOO és que en tot moment l'empresa utilitza els territoris de Madrid i Barcelona per justificar l'ERE d'Oviedo. Des de COMFIA-CCOO no acceptem tal situació i seguim treballant per minimitzar el nombre d'afectats reduint-ho, en la mesura del possible, únicament als treballadors voluntaris i trobant altres alternatives per a la resta d'afectats si els hi hagués.

La propera reunió està fixada per al dia 21 d'octubre.

Seguirem informant.

Secció Sindical Estatal Teletech COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es