Archivado en Documentacio, Salut Laboral

CCOO de Catalunya presenta la primera guia sindical per a l'actuació a l'empresa contra la Grip A

CCOO de Catalunya ha presentat en roda de premsa, davant l'actual pandèmia de Grip A, la primera guia sindical on es recullen els criteris fonamentals per a l'actuació a l'empresa.


pdf print pmail

Sense alarmismes, ja que es tracta d'una malaltia lleu, però posant molta atenció perquè és una amenaça real per la seva important extensió (pot arribar la situació de que entre el 30% i el 50% de la població es vegi afectada directament o indirectament), des de CCOO de Catalunya considerem que s'ha de fer una planificació a les empreses per tal de fer front a aquest fenomen. És per això que presentem aquest document d'orientacions sindicals que situa les bases per a la participació dels treballadors/es i dels seus representants en l'adopció dels acords relacionats amb el pla d'actuació als centres de treball.

Veure les declaracions de Juan Manuel Tapia, secretari de Negociació Col•lectiva, i de José Manuel Cuenca, secretari de Salut Laboral, de CCOO de Catalunya.


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es