Archivado en Acords

COMFIA-CCOO tanca amb SegurCaixa un bon acord respecte al procés d’externalització del Call Center

SEGURCAIXA HOLDING

La nostra valoració global és que es tracta d’un bon acord.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Seguros (Sector de Seguros (Cias y MATEPSS, Mediación y Servicios de Prevención)) , caifor (CC OO Grup Assegurador La Caixa) ,


pdf print pmail

Finalitzat el període de consultes, que es va iniciar el 21-5-09 entre l’Empresa i la secció sindical de COMFIA-CCOO, avui hem signat l’acord que tanca el procés d’externalització del Call Center. La nostra valoració global és que es tracta d’un bon acord. De forma sintètica aquest són els punts més destacats:

• El conjunt de la plantilla afectada (30 persones) serà reubicada en altres departament de l’empresa.

• La plantilla que tenia una jornada parcial, i en molts casos era en contra de la seva voluntat, ara passarà a tenir una jornada complerta.

• Es consolida en un complement no absorbible el Plus Funció per aquelles persones que ja el percebien.

• Es consolida en un complement no absorbible el Plus Funció de forma parcial per aquelles persones que tenen contracte parcial, realitzen una guàrdia i no percebien l’esmentat Plus Funció (representen un total de 8 persones).

• Totes aquelles persones que actualment tenen la categoria professional GIII N 7 ( un total de 10 persones) passaran a la categoria GII N 6.

• Regularització de la situació de les ETT a l’empresa. Del total d’ETT que tenim, l’empresa s’ha compromès a contractar laboralment, mitjançant un contracte fix, a un 12% prioritzant la seva antiguitat a l’empresa. Respecte a la resta d’ETT l’empresa accepta el compromís d’aconseguir un lloc de treball en altres empreses, una vegada finalitzada la seva prestació amb nosaltres.

Barcelona, 1 de juliol de 2009secció sindical de SegurCaixa Holding

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es