Archivado en Convenis Col·lectius, Salari

Publicat en el BOE el XVI Conveni de les TIC

El XVI Conveni Col·lectiu de les TIC ha estat publicat en el BOE el dia 04-04-2009, pel que des d'aquest moment ha entrat en vigor


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , TIC (Tecnologias de la Informacion) ,


pdf print pmail

Com ja us vam informar, ara s'iniciarà un termini de quatre mesos en els quals les empreses estan obligades a saldar-nos els endarreriments generats al pagar-nos els salaris amb taules de 2006. Tant el text complet del conveni, com la taula en la qual podreu veure els endarreriments que us corresponen podeu consultar-los en aquesta mateixa nota.

En aquests temps difícils per la crisi global, disposar d'un conveni ofereix estabilitat al sector i permet garantir els drets a les més de cent mil persones que treballem en el sector.

Assolir la reducció de jornada, ampliar les vacances, millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, són tot un pas endavant, que comença a consumar els objectius que ens hem marcat. Igualment s'han garantit unes actualitzacions en taules de conveni del 2% per a l'any 2009, la qual cosa suposa una pujada per sobre de l'IPC (1.4%) per a aquest any.

Finalment informar-vos que amb la publicació del conveni, es crea una comissió de treball sobre taules salarials amb la finalitat d'avançar i incorporar al mateix els aspectes que encara no han pogut incloure's.

Continuem treballant, Continuem informant.

COMFIA-CCOO TIC


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es