Archivado en Comunicats

els COMPTES de CAIXA PENEDÈS

comunicat

Dijous 19 de febrer els consellers del Consell d’Administració i la Comissió de Control de Caixa Penedès vam aprovar els comptes anyals.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Dijous 19 de febrer els consellers del Consell d’Administració i la Comissió de Control de Caixa Penedès vam aprovar els comptes anyals de l’anterior exercici per unanimitat. Els tres consellers que hi ha en aquests dos òrgans en representació dels treballadors, tots tres de CCOO, vam donar el nostre vistiplau als esmentats comptes, però vam afegir una explicació d’aquesta decisió.

Vam exposar als consellers presents que la plantilla de Caixa Penedès està travessant un mal moment a causa d’unes pressions brutals i sense precedents per prolongar la jornada, amb unes formes intolerables i amb amenaces d’acomiadaments. Nosaltres entenem que el delicat moment de l’economia mundial requereix de molts esforços, i comprenem que els dirigents de les entitats financeres –i de qualsevol tipus- demanin una intensitat especial per sortir del mal pas on estem tots ficats. Però maltractar als homes i dones que van aconseguir aquells resultats l’any passat, prou dignes malgrat tot, no tenen cap sentit i no s’han de tolerar.

Prèviament a aquella reunió ja havíem exposat  aquesta situació al Director General, que va mostrar-s’hi interessat, fins al punt de demanar-nos noms dels caps assetjadors a fi de cridar-los l’atenció. Nosaltres vam prendre aquesta decisió després de reflexionar molt i d’arribar a la conclusió que la nostra desaprovació dels comptes de l’Entitat hauria pogut tenir algun tipus de repercussió al carrer, la qual cosa no faria cap favor a l’equilibri de la nostra Entitat, especialment després dels comentaris del governador del Banc d’Espanya en el sentit que algunes entitats s’haurien d’intervenir i més encara després de la insidiosa rumorologia que ens ha estat assetjant aquests últims mesos. Per tant el nostre vot fou alhora responsable i captiu.

L’anomenem captiu perquè està subordinat al compromís que vam obtenir del màxim mandatari de Caixa Penedès a fi que donés les ordres oportunes per acabar amb aquesta campanya de pressions ignominioses i amenaces inacceptables. Vam avisar-lo que, si en els propers tres mesos –fins la celebració de l’Assemblea General- no veiem millora en el tracte que ens donen caps de Zona/Àrea i Sots-directors territorials, a l’Assemblea General votaríem en contra de la Gestió Global de la Direcció, i que explicaríem als consellers la raó del nostre vot.

La nostra responsabilitat no es pot allargassar indefinidament,  al capdavall aquesta responsabilitat primer comença amb els companys i companyes als quals representem i que són el primer actiu de l’Entitat.

25 de febrer de 2009 – com. 12/09

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es