Archivado en Comunicats, Salari

CONTACT CENTER

Noves concentracions: ara a SITEL


Com ja sabeu COMFIA-CCOO conjuntament amb UGT, van interposar un conflicte col路lectiu per a fer que la patronal s'ajusti el pactat en el Conveni Col路lectiu en mat猫ria de pujada salarial, el ja conegut 2,25 % resultant de la previsi贸 d'inflaci贸 del govern 2 % m茅s el 0.25 % pactat en el conveni.


pdf
print
pmail
Despr茅s de l'煤ltima paritaria d'interpretaci贸 del Conveni Col路lectiu, algunes empreses, seguint una estrat猫gia acordada per la patronal amb la finalitat de tractar de confondre als treballadors, han comunicat a la reprensentaci贸 dels treballadors que han decidit incrementar, de forma unilateral, als seus treballadors un 1,25 % les taules salarials, incloent dintre de les seves comunicacions missatges tals com 聯per a desbloquejar aquesta situaci贸 de conflicte, i no perjudicar als treballadors聰 en altres casos 聯amb 脿nim de bona voluntat聟聰 Potser, encara pensen que tots anem a dir Per貌 que "requetebons" que s贸n els empresaris que ens donen 1,25 i es queden el 1% per a ells!

Nom茅s manifestar-lis que aquest conflicte es desbloqueja pagant el pactat: el 2,25%.

Si alg煤 veu un sensible increment en la seva n貌mina, que no pensi que 茅s un agraciat treballador al que la seva empresa li ha pagat el 2,25 %, quantitat que li correspon per Conveni Col路lectiu, ser脿 el 1,25 % que ja us hem comentat. D'altra banda sabem que algunes empreses que no pertanyen a l'ACce s铆 que est谩n pagant el 2,25 %.

El dia 2 de mar莽 de 2009, vam anar al SIMA i com era d'esperar, no v脿rem arribar a cap tipus de soluci贸. Amb aquest panorama solament ens va quedar transmetre'ls que 聯ens veiem en els tribunals聰. Per l'anteriorment exposat i fins que una sent猫ncia ens concedeixi el que les empreses ens neguen, seguirem convocant una s猫rie de concentracions de delegats de COMFIA-CCOO conjuntament amb UGT en les empreses m茅s representatives del sector, comen莽ant per aquelles que integren la Paritaria del Conveni.

Per suposat convoquem a tots els treballadors que pugueu assistir en la mesura de les vostres possibilitats, la propera concentraci贸 es realitzar脿 a l'empresa Sitel.

Dia 5 de Mar莽 de 11:00 a 12:00 hores
En la seu de SITEL, Carrer Fluvi脿, 65 (Metro Linia IV - Selva de Mar)

ESPEREM L'ASSIST脠NCIA DE TOTS I TOTES, DELEGATS I TREBALLADORS QUE PUGUIN ASSISTIR-HI.

Amb COMFIA-CCOO tu hi guanyes

Vosaltres sou la nostra for莽a
AFILIA-T聮HI!


Af铆lia't! a COMFIA-CCOO