Archivado en Comunicats, Salari

Noves concentracions: ara a SITEL

CONTACT CENTER

Com ja sabeu COMFIA-CCOO conjuntament amb UGT, van interposar un conflicte col·lectiu per a fer que la patronal s'ajusti el pactat en el Conveni Col·lectiu en matèria de pujada salarial, el ja conegut 2,25 % resultant de la previsió d'inflació del govern 2 % més el 0.25 % pactat en el conveni.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

Després de l'última paritaria d'interpretació del Conveni Col·lectiu, algunes empreses, seguint una estratègia acordada per la patronal amb la finalitat de tractar de confondre als treballadors, han comunicat a la reprensentació dels treballadors que han decidit incrementar, de forma unilateral, als seus treballadors un 1,25 % les taules salarials, incloent dintre de les seves comunicacions missatges tals com “per a desbloquejar aquesta situació de conflicte, i no perjudicar als treballadors” en altres casos “amb ànim de bona voluntat…” Potser, encara pensen que tots anem a dir Però que "requetebons" que són els empresaris que ens donen 1,25 i es queden el 1% per a ells!

Només manifestar-lis que aquest conflicte es desbloqueja pagant el pactat: el 2,25%.

Si algú veu un sensible increment en la seva nòmina, que no pensi que és un agraciat treballador al que la seva empresa li ha pagat el 2,25 %, quantitat que li correspon per Conveni Col·lectiu, serà el 1,25 % que ja us hem comentat. D'altra banda sabem que algunes empreses que no pertanyen a l'ACce sí que están pagant el 2,25 %.

El dia 2 de març de 2009, vam anar al SIMA i com era d'esperar, no vàrem arribar a cap tipus de solució. Amb aquest panorama solament ens va quedar transmetre'ls que “ens veiem en els tribunals”. Per l'anteriorment exposat i fins que una sentència ens concedeixi el que les empreses ens neguen, seguirem convocant una sèrie de concentracions de delegats de COMFIA-CCOO conjuntament amb UGT en les empreses més representatives del sector, començant per aquelles que integren la Paritaria del Conveni.

Per suposat convoquem a tots els treballadors que pugueu assistir en la mesura de les vostres possibilitats, la propera concentració es realitzarà a l'empresa Sitel.

Dia 5 de Març de 11:00 a 12:00 hores
En la seu de SITEL, Carrer Fluvià, 65 (Metro Linia IV - Selva de Mar)

ESPEREM L'ASSISTÈNCIA DE TOTS I TOTES, DELEGATS I TREBALLADORS QUE PUGUIN ASSISTIR-HI.

Amb COMFIA-CCOO tu hi guanyes

Vosaltres sou la nostra força
AFILIA-T’HI!


Afília't! a COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es